Actueel

LanciaThema.nl nieuws


Verslag Thema Registerdag Vliegend museum Seppe - 14 juni 2015
14 februari 2016

Verslag Thema Registerdag Vliegend museum Seppel - 14 juni 2015

Dit jaar hadden we de jaarlijkse Thema Registermeeting anders opgezet. We liftten mee met een groot evenement: het Classic Cars & Aeroplanes evenement op het Breda International Airport. We hadden een plek gereserveerd met een marktkraam. Hier werd drinken en een versnapering geserveerd terwijl de deelnemers de tijd hadden om naar Thema's te kijken maar vooral ook met elkaar te praten. Op het terrein waren er volop activiteiten, voor ieder wat wils in een ongedwongen sfeer waar het goed toeven was.

Net als voorgaande jaren ontbrak de verkiezing van de mooiste Thema van 2015 niet aan het programma. Dit jaar was het spannend. Voor het eerst sinds we de deelnemers zelf laten stremmen met de bekende stembriefjes, waren er evenveel punten voor twee deelnemers! Een gedeelde eerste plek. We hadden maar 1 beker voorbereid vandaar dat we er ter plekke maar eentje konden uitdelen. De tweede beker hebben we later verstuurd naar de gelukkige winnaar! Gefeliciteerd Ronald en Robert!

De dag kenmerkte zich door het erg mooie weer, de fijne, ongedwongen sfeer, de vele activiteiten met vliegtuigen en hun piloten en een onuitputtelijke loterij verkoop... We bedanken iedereen voor hun komst!

 

Home | Voorwaarden | Disclaimer