Actueel

LanciaThema.nl nieuws


De activiteiten van LanciaThema.nl in 2011
1 maart 2011

Jaarprogramma LanciaThema.nl

Ciao amatori della Lancia Thema!

Begint het bij jullie ook al te kriebelen? Bij ons wel. Wij hebben de poetsdoeken al stand bye gezet en we zijn helemaal klaar voor een lange & hete Thema-zomer. Zoals gebruikelijk hebben we dit jaar een tweetal specifieke Thema-forum- /registerdagen ingepland. Pak de agenda er maar bij!

De eerste is op Zondag 1 mei bij Martin Willems te Emmer Compascuum. Wij denken dat Martin hier op ons forum geen introductie behoeft. Het idee is om samen te komen in de buurt van Zwolle en vanaf daar gezamenlijk het laatste stuk te rijden. Ook zal op deze zondag voor de tweede keer in successie de mooiste Thema van Nederland worden gekozen.

Een leuk initiatief vanuit de Lancia Club Nederland. Een gezamenlijke Registerdag. Op zondag 22 mei in het pitoreske Naarden Vesting. Aan deze dag nemen de registers van de Beta, Delta, Kappa, Thema en FFF deel. Aan ons is gevraagd of we een toerrit willen uitzetten vanuit de regio Gouda naar Naarden, alwaar we rond een uur of half twaalf van harte welkom zijn. Op dat laatste komen we tijdig terug.

Geen officiŽle dag, maar daarom niet minder leuk. Op zondag 19 juni, een Loop & sloopt-meeting Toldijk. Toldijk is de plaats waar de schuur van MJ staat, het ligt in de buurt van Zutphen. We gaan daar sowieso de draagarmen van de 16V Turbo LX van JWTurbo16VLX vervangen en bij voldoende animo trekken we ook met zijn allen een Thema type III volledig uit elkaar. Vanzelfsprekend is dit niet een evenement waarmee we onze vrouwen, kinderen en nieuwe kleren een groot plezier doen.

Dan hebben we zondag 11 september geprikt voor onze najaarsmeeting 2011. Locatie Zeeland. We zitten echter nog te wachten op een officiŽle uitnodiging van onze Zeeuwse vrienden. We twijfelen er niet aan dat dit helemaal goed gaat komen. Nadere info volgt ruim op tijd. Ook hier gaan we trouwens proberen om vanuit de Randstad met een flinke Thema-trein richting het Zuid-Westen af te reizen.

Kortom, er valt naast de introductie van de nieuwe Lancia Thema (het is wat dat betreft een beetje een onwennig jaar) ook voor de oude (echte?) Thema's een hoop plezier te beleven! We verheugen ons nu al op jullie komst.

Groeten Maarten-Jan & Paul

In het kort:

- 1 mei 2011: Lancia Thema Registermeeting bij Martin Willems
- 22 mei 2011: Registerdag Lancia Club Nederland in Naarden Vesting
- 19 juni 2011: Loop & sloopmeeting in Toldijk
- 11 september: Lancia Thema Registermeeting in Zeeland

 

Home | Voorwaarden | Disclaimer