Actueel

LanciaThema.nl nieuws


1 mei 2011; Thema Registermeeting in Emmercompascuum
4 april 2011

Thema Registermeeting in Emmercompascuum

Ciao amatori della Lancia Thema!

De eerste Thema Registerdag van 2011 is op Zondag 1 mei bij Martin Willems te Emmer Compascuum. Wij denken dat Martin hier geen introductie behoeft. We willen graag zoveel mogelijk gezamenlijk naar Martin Willems rijden en hebben hiertoe een plan bedacht. Om 10:15 vertrekt uit Utrecht (exacte plaats wordt later bekend gemaakt) een groep Thema liefhebbers naar Zwolle. Deze komen rond 11:15 aan bij de Lichtmis (restaurant van Van der Most; niet te missen hoge toren ten noorden van Zwolle langs de snelweg). Vanuit de Lichtmis wordt de groep uitgebreid met de daar wachtende Themisten en vertrekken we om 11:30. Van ons krijg je dan een routebschrijving naar Martin Willems waar we rond 12:30 aankomen.

Bij Martin Willems hebben we een lunch geregeld die we daar, afhankelijk van het weer, binnen of buiten nuttigen. Martin Willems heeft de deuren van de zaak voor ons open en zorgt voor een bak koffie. Zijn zaak alleen al is de moeite van het bezoeken waard, zijn onderdelen voorraad en niet te vergeten, zijn op voorraad staande Thema's en andere mooie bolides maken een bezoek zelfs bijzonder interessant.

Om 16:00 zwaaien we elkaar weer uit en vertrekken we huiswaards.

Let op! We maken tijdens deze bijeenkomst ook bekend wie met de mooiste Thema 2011 is gekomen! Zorg dus voor een prachtig mooi gepoetste bolide en probeer de jury vooral niet te be´nvloeden.

Gedurende de bijeenkomst bij Martin Willems zal er ook een bezoek zijn van een oldtimerclub die een route rijden en bij Martin Willems een opdracht uit moeten voeren. Dit garandeert dus een enerverend bezoek waarbij veel zal gebeuren!

Voor de duidelijkheid: Dit is een Thema Registerevenement, hetgeen betekent dat het georganiseerd wordt in samenwerking met de Lancia Club Nederland. Dit betekent ook dat we een aantal regels in acht nemen: we rijden wel gezamenlijk maar niet in colonne. Houd je aan de verkeersregels en neem voldoende afstand tot elkaar.
Het evenement staat open voor niet-LCN leden maar voor de lunch dienen niet LCN-leden een bijdrage van € 5,- per persoon te voldoen omdat de lunch verrekend zal worden met de LCN. We raden je dan ook aan om deze € 5,- niet aan ons te betalen, maar deze als korting te zien op je lidmaatschap van de LCN. Schrijf je nu dus nog in en profiteer van een gratis lunch!

Mogen we je op 1 mei begroeten? Wij hebben er heel erg veel zin in! Als je lid bent van het forum kun je stemmen met de buttons en zo aangeven wat je plannen zijn. Je kunt je ook aanmelden door een bericht te sturen naar info@lanciathema.nl Vermeld dan wel op welke verzamelplaats we je mogen verwelkomen. Aanmelden betekent dat we rekening houden met je deelname bij het voorbereiden van de lunch!

Groeten Maarten-Jan & Paul

1 Mei in het kort:

- 10:15 vertrek vanaf verzamel parkeerplaats Galgenwaard Utrecht (onder voorbehoud)
- 11:30 vertrek vanaf verzamelparkeerplaats "De koperen heugte" te Lichtmis
- 12:30 aankomst bij Martin Willems
- 16:00 einde registerdag

 

Home | Voorwaarden | Disclaimer